Resepti noin 20 keksille:

  • 150 g margariinia tai voita
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1/2 dl maitoa

Ohjeet:

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

2. Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää sekaan kananmuna ja sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, kaakao ja vaniljasokeri.

3. Nostele leivinpaperin päälle lusikalla pieniä kekoja. Leivokset leviävät uunissa, joten jätä väliä.

4. Anna suklaakeksien kypsyä uunissa noin 15 minuuttia.

Herkullisen pehmeät pikkuleivät ovat valmiita nautittaviksi!

Meri-Tuulia Myllykosken resepti ja kuvat on julkaistu Lasten polku -lehdessä 6/2021.