Näitä tarvitset:

  • 4 kananmunaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 2,5 dl vehnäjauhoa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0,5 dl vettä

1. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi.

2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.

3. Kaada joukkoon lopuksi vesi.

4. Sekoita rauhallisesti.

5. Kaada ja levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.

6. Paista 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

7. Laita pöydälle puhdas leivinpaperi. Kippaa valmiiksi paistunut kääretorttupohja leivinpaperille nurinpäin.

8. Anna torttupohjan jäähtyä hetki. Irrota sitten leivinpaperi varovasti kääretortun päältä.

9. Levitä jäähtyneen pohjan päälle mansikkahilloa ja kermavaahtoa.

10. Kääri torttu rullalle.

Herkutteluhetki on valmis alkamaan!

 

Reseptin on laatinut Meri-Tuulia Myllykoski ja se on julkaistu Lasten polussa maaliskuussa 2020.